Első meghívás és kilenc a mezben. Kalvach: Pilsen segített nekem jelölni

A 24 éves középpályát Pilsenben nyújtott előadások segítették, ahol ő az Olomoucból való jövedelem után az egyik legjobb rangsor.És sérült David Pavelka vagy Bořek Dočkal hiánya.

“Tudtam, hogy a póttagok között vagyok, de nem számítottam a jelölésre” – ismerte el, amikor hétfőn további ötként jelent meg.

“Még csak sem voltam ideges, csak féltem egy kicsit attól, hogy itt Prágában elkészítsem, hogy ne maradjak oszlopban.” folytatta.

“Örülök, hogy a szezon előtt a Pilsenbe költözött, ez a karrierem újabb lépése, sőt, jobban szem előtt tartva vagyok, ami segített a nemzeti válogatottban ”- mondta Kalvach újságíróknak a Don Žiokov szállodában, Žižkovban, ahol a nemzeti csapat él.

Csütörtökig Prágában készítik, pénteken reggel a játékosok Pristinába repülnek, ahol szombaton 15 órakor válogatott párbaj vár Koszovóval.Kedden lesz a montenegrói Podgoricában.

„Olyan viharos légkört várom, mint amilyen a Pilzennel a Pireuszok Bajnokok Ligája során volt. Mindkét játékot egyértelműen szeretnénk játszani ”- tette hozzá Kalvach, akinek szokatlanul kilencedik helyet kapott az új belépő.

Ez Dočkal kapitányhoz tartozik, sérülései során az elmúlt években Kozák Libor, Michal Trávník és Martin Pospíšil viselte.

Author: Adam5811