888sport sportfogadás bónuszok

888sport sportfogadás bónuszok

 

Rögtön azután, hogy bejelentkezett a 888sport a linkre, vagy a kép felett és nyitunk a 50 per győzelem FCSB, kérdezze meg előfizetését 100% FREE 60 napig a következő linken keresztül, vagy küldjön egy üzenetet a saját Facebook Tipp -zieur! Csak egy percet vesz igénybe!

Fogadni az európai ligákra, és kapsz 2 FREEBETS-ot 50 EUR-tól!
Írta Andrei Tudorache
Dátum: 2017. december 01
in: Promóciók
Fogadni az európai ligákra, és kapsz 2 FREEBETS-ot 50 EUR-tól!

Európa legfontosabb bajnokságai december 1-jétől kezdődtek, 888sportsportfogadás bónuszok és ezúttal a 888sport mindig előmozdít minket. Olvassa el a következő néhány dolgot, amit csak tenned kell. Fogadni az európai ligákra, és kapsz 2 FREEBETS-ot 50 EUR-tól!

Fogadni az európai ligákra, és kapsz 2 FREEBETS-ot 50 EUR-tól!

Helyezzen legalább 5 egyszerű LIVE vagy PRE-LIVE jegyet legalább 50 EUR értékben, és legalább 1.6-at egy külön 1-es, a Premier League, La Liga és / vagy a Serie A (01/12) mérkőzésen – 04/12).

Legalább 5 jegy sikertelen, 888sport jutalmazza meg egy különleges ajándék formájában két FREEBETURI X 50 EUR.
Íme, mit kell tennie:

Hozzáférés az 888sport számla – Ha nem rendelkezik ilyennel, kattintson ide, és hozzon létre egyet, mert a nagy bónuszt Románia – Akár 1.500 EUR.
Csatlakozzon a promócióhoz a 888sport oldalon található PROMOTII fiók megnyitásával.
Fogadás LIVE vagy PRE-LIVE legalább öt Liga 1, Premier League, La Liga és / vagy Serie A egyszeri belépő nyeremény minimum 50 euróval.

Tekintse meg az első elfogadható tétet / mérkőzést és a szabadfogadások bármely sporteseményre rendelkezésre állnak.

* Az ajánlat tárgya T & C

Íme, hogy miért szakemberek javasoljuk játszik 888sport www.pontul-zieur.com:

Legjobb ajánlat élő fogadás – 888sport fogadók romániai jelölték a legjobb internetes fogadóiroda élő helyek. Ez a 888sporthoz legközelebbi élő fogadási platform, túlzás nélkül!

Top CashOut opció. A mérkőzés / meccsek befejezése előtt most lezárhatja a fogadást vagy a tétet. Mindig irányítod a fogadásodat.

Nagyon jó előtti mérkőzés esély. A 888sport fogadási esélye a Top 3-ben van, amelyet engedéllyel rendelkező bukmékerek kínálnak Romániában.

Kiváló mobil. Arra lehet fogadni bárhol és bármikor a mobil platformon a 888sport, kétségtelenül az egyik legjobb

A tippek ajánlják: 5 EUR-os fogadások az El Clasico “több mint 0,5 gólja” esetén nem kevesebb, mint 145 EUR

Bónuszok és promóciók El Clasico, Real Marid vs Barcelona

Szombaton, 14:00 órakor, a Real Madrid és a Barcelona egy új El Clasico-ban játszik majd a világ minden tájáról. Ezért a párt vitatott vitája, 14:00, szokatlan egy ilyen mérkőzésen. Nos, a mérkőzés ebben az időben marketinges okokból 13: 00-kor Spanyolországban, amikor a két találkozik Ázsiában, az az este, amikor a mérkőzést a főidőben lehet megtekinteni. Bónuszok és promóciók El Clasico, Real Marid vs Barcelona.
Ön is érdekelt:

Ajánlat 10,0 a Boxing Day mérkőzésekre adott fogadásokért!
Ossza meg 5.0 az ember számára. United megnyerni Burnley és Premium Premium 60 nap alatt!

Oké, ha kitaláltuk ezt az európai év végi mérkőzés órájával, akkor kapjuk meg, amit érdekel. Fogadások, igaz!

Ebben a cikkben megmutatjuk Önnek az online könyvesboltok promócióit Romániában, és ha úgy dönt, hogy kihasználja legalább az egyik ajánlatot, biztosan pénzt keres a karácsonyi ajándékokra.
888Sport online fogadási akció promóciók:

Bónuszok és promóciók El Clasico számára

Mi ez? Fogadni 50 euróval a Real Madrid vagy Barcelona győzelemben a ZFBN98 promóciós kóddal, és 8,0 vagy 12,0 részesedéssel rendelkezik a két csapat egyikének sikeréhez.

FIGYELEM! A Real Madrid vagy Barcelona győzelemre történő fogadásoknál a meccs fogadási lehetőségei NEM mutatják a nagyobb esélyeket, de az első 50 € -os fogadás szorozódik a magasabb esélyekkel – 8,0 vagy 12,0, attól függően, hogy ki Fogadok!

Author: Adam5811