Szerencsejáték Zrt.

A szerencsejáték már régóta követi az emberiséget. Már az ősidőkben ismerték a dobókocka elődjét, a birka-csuklócsontot. Valamikor a korai középkorban alakult a már ma is ismert hatoldalú fából faragott dobókocka. Ez volt valaha, és ma is, a legelterjedtebb formája a dobókockának. Magyarország területén Mátyás király idejében nagyban játszottak a nemesek kockajátékot. Régi történetek szerint egy alkalommal maga Mátyás király is leült kockajátékot játszani, ebben tízezer aranyat nyert, és így ki tudta fizetni a katonái zsoldját.

A modern szerencsejáték történelmét a szocialista időkből ismerjük, amikor jelen voltak a lottóházak és a televízióban közvetített lottósorsolások. Ez a lottótársaság fokozatosan a Szerencsejáték Zrt. –vel eggyé vált. Tulajdonképpen a társaság egyszerűen modva lottósorsolással és sorsjegyek forgalmazásával foglalkozik. A Szerencsejáték Zrt.-nek vannak üzletei is, de az otthona kényelméből játszhat a szép, egyszerű és nagyon jól megérthető weboldalak által. Az egyes játékok a felső listán vannak egymás mellé állítva, először az ötöslottó, mellete a hatoslottó, skandináv lottó, kenó, puttó, eurojackpot és a sorsjegyek. Ezek mellett vannak a gombok, amelyekkel átkanttinthat a tippmixpro, vagy a tippmix oldalaira. Ezek mellett van még egy gomb, ahol a további játékok – joker, luxor, totó és góltotó rejtőznek.

Minden játéknál élérhető minden szükséges információ. A legfontosabb, hogy milyen összegben van a maximális nyeremény jelenleg. Természetesen, azonnal kitöltheti a szelvényt, ha még ezt nem próbálta és nem ismeri a játékot,  olvasni lehet róla, ha rákattint a gombra, amely a “Részletes játék és információk” íratot viseli. Az ötöslottónál, hatoslottónál és a skandináv lottónál, valamint a jokernél és a luxornál megtalálható az információ, hogy mikor lesz a legközelebbi sorsolás és melyik TV-csatornán, ugyanakkor pergó leszámoló óra mutatja a hátra maradandó időt.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján továbbá megtalálhatók a friss információk és tájékoztatók, például külömböző sorsjegyek értékesítésének a beszüntetéséről, vagy a sorsjegy zárásokról. Természetesen, itt található meg minden új sorsjegy is, amelyet forgalomba hozott a Szerencsejáték Zrt. A weboldal alsó részében találhatóak a hírek, amelyekben olvasható a nyereményjegyzék, vagy nyerőszám értesítő, ez egy szolgáltatás, ahol e-mailra küldik a kiválasztott szerencsejátékok nyerőszámait együtt az aktuális hírekkel, akciókkal, ha úgy dönt.

Itt tölthető le az Okoslottó, amely alkalmazás a mobil berendezések számára, mobilról is tud kényelmesen Lottózni. Nem csak kényelmesebben, de egyszerűbben is játszhat Ötöslottót, Hatoslottót, Kenót, Puttót, Eurojackpotot,  kombinációs módban is. A Tippmix radar alkalmazás pedig segít követni a szelvényét.

A Szerencsejáték Zrt oladalainak majdnem állandó ügyfélszolgálata van. Hétfőtől vasárnapig  reggel 7 órától este 23 óráig lehet telefonálni információk iránt, de panaszokkal és észrevételekkel is. Ugyanezt lehet kérdezni e-mailban, az oldalon közzé van téve egy e-mail cím, ahol felelnek a kérdéseire. Továbbá automata nyeremény információhoz juthat hétfőtől vasárnapig  0 órától 24 óráig, egy másik telefonszámon magas nyremény esetén  is lehet telefonálni 5-40 millió Ft nyeremény esetében a megadott számra és a megadott időpontban, hasonlóan, mint 40 millió Ft-ot meghaladó . nyeremény esetében is.

Gondolunk a segítségre is, a Szerencsejáték Zrt weboldalain a gyakori kérdések rovatában gyorsan választ lehet találni a leggyakoribb feltett kérdésekre. Közzé vannak téve az elérhetőségi  információk. Gondolunk a játékszenvedélyre is, játékosvédelmi tájékoztatót tettünk itt közzé, valamint az ellátó intézmények listáját. Nem utolsósorban közzé tettük a játékosvédelmi zöld számot is.

Nem marad hátra már semmi más, csak regisztrálni a Szerencsejáték  Zrt. weboldalán, feltölteni a játékszámláját, és játszani. Sok szerencsét!